Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytaine czy w tym programie da sie zrobic key'a gdzie bedzie wysyłane pasy i log na e-mail

I jak sie da to prosił bym o wytłumaczenie i jak zrobic

Z góry tnx

Opublikowano

Ale żeby tak troche wytłumaczyc , lub jakis tutek? .. Nie wiem moze jakis filmik jest? do nauki lub cos? bardzo bym prosił :)

Opublikowano

Ale ja chce takiego key'a ze np hack smocze monety typek log pasy i mi na e-mial przyjda takie cos chce

Wypierdalaj mały złodzieju... po chuj grasz skoro ci się nic nie chce i wolisz zajebać komuś ?

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano
Ale ja chce takiego key'a ze np hack smocze monety typek log pasy i mi na e-mial przyjda takie cos chce

aaa, grasz w metina... Okej, to spróbuję prościej.

Napisałem ci jak zrobić to co chcesz tak jak chcesz, ale i tak nie rozumiesz nawet tego co napisałem. Dlatego tego nie zrobisz. Możesz wracać na BO do czarnych kolegów

Opublikowano

Avast i tak Ci wykryje, że program chce coś wysyłać przez SMTP, nie znaczy to, że to keylogger ale wiadomo.

Mam nawet takiego na kompie, tylko umieszcza dane na stronie internetowej to nawet antywirus go nie wykrywa, do tego miał wiele innych gadżetów np. otwieranie stron na kompie ofiary, wiadomo xnxx.com itp. :).

Radzę zapoznać się z okienkiem wyświetlanym po naciśnięciu F1 w edytorze, trochę wyobraźni i gotowe.

@Edit Jak chcesz dobrego keyloggera to zmień język.

Zresztą wypierdalaj bo i tak nikt Ci tu nie pomoże, a już na pewno nie da gotowego.

obraz24.png

Opublikowano

aaa, grasz w metina... Okej, to spróbuję prościej.

Napisałem ci jak zrobić to co chcesz tak jak chcesz, ale i tak nie rozumiesz nawet tego co napisałem. Dlatego tego nie zrobisz. Możesz wracać na BO do czarnych kolegów

Kurwa ! Jest wiele gotowych skryptów do tego i programów które zrobią wszystko za ciebie ale jak on nie potrafi nawet tego znaleźć to czego on oczekuje ?

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Pamiętacie mnie? Mój nick login989 dostałem pomylonego perma. Zapraszam na dużo lepsze forum

Wypierdalaj.

@top

Otwórz sobie stronę "FREE 30k SM, ONE STEP"...

Wypierdalaj x2

Opublikowano

Reg. lokalny:

22. Zakaz proszenia o kod/program przechwytujący hasła, keylogger etc.

- - - -

Uprzejmie również proszę wszystkich o nieudzielanie się w wulgarny sposób w odpowiedziach na posty/tematy łamiące regulaminy.

Do tego służy opcja "zgłoś" -> aby zgłaszać posty modom.

Niestety tego typu wulgarne posty same w sobie również łamią regulamin.

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...